Header Image

StockholmsMorsan

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Sockerfritt med lite extra socker

Publicerad,

Min mamma kan inte äta socker pga att hon gjort en magoperation för ca 2 år sedan. Och sen dess har vi vant oss med mycket sockerfritt. Och när jag och min syster för första gången bakade sockerfria lussebullar för två veckor sedan så blev jag typ frälst. Det var så jäkla gott!
Så igår när jag helt plötsligt, hör och häpna, blev sugen på något sött så tog jag fram barnens bakbok och geggade ihop en sockerfri chokladbollsgegga. Jag använde Stevia istället för strösocker.
Sen rullade jag dem ”små” (lika bra att göra stora direkt) bollarna i strösocker 🙂 haha

Sen vill jag slå ett slag för barnens ljuvliga bakbok. Melissa fick den i födelsedagspresent för några år sedan. Den har superlätta recept, med tydliga bilder på vad som ska göras och blandas. Och vi får så många komplimanger om våra goda bakverk och jag tror att det är pga att recepten är så enkla som de kan bli. Inga konstigheter, bara fett och socker 🙂
Eller så är det all kärlek som glider ner i bakbunken när vi bakar 🙂

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *